Održana info-radionica u Rovinju

U petak, 09. ožujka 2018. u Rovinju je održana info-radionica u sklopu otvorenog privremenog Poziva ”Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici-faza 1” financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Radionici koja se održala u prostoru Multimedijalnog centra pri Pučkom otvorenom učilištu prisustvovale su i državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, gđa Margareta Mađerić, kao i zamjenica župana gđa Sandra Ćakić Kuhar.

Državna tajnica Mađerić naglasila je nužnost međuresorne suradnje u okviru Poziva te je ukratko predstavila i novi otvoreni  ESF Poziv usmjeren na povećanje kvalitete usluga namijenjenih djeci rane i predškolske dobi putem jačanja kapaciteta dječjih vrtića. 

Zamjenica župana, gđa Ćakić, naglasila je važnost razvoja socijalnih usluga, kao i spremnost jedinica lokalne i regionalne samouprave na različite oblike suradnje sa svim relevantnim dionicima. 

Radionica u Rovinju sedma je i posljednja u nizu informativnih događaja koje je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku organiziralo kako bi se svim zainteresiranim  prijaviteljima pobliže pojasnili uvjeti prijave na natječaj.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga otvoren je do 18. travnja 2018. godine.

Pisane vijesti