Održana dvanaesta informativna radionica u Puli

U srijedu, 16. svibnja 2018. u Puli je održana dvanaesta informativna radionica u sklopu trenutno otvorenog trajnog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF).

Ukupna vrijednost Poziva iznosi 300.000.000,00 kuna, a projekti se financiraju u iznosu od 100% prihvatljivih troškova do iscrpljenja financijske omotnice. Prihvatljivi prijavitelji u okviru Poziva su dječji vrtići i jedinice lokalne samouprave.
 
Prije radnog dijela radionice sudionicima se obratila gđa Nada Zrinušić, pomoćnica ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Gospođa Zrinušić istaknula je važnost Poziva koji ima za cilj omogućavanje bolje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života te pozvala dječje vrtiće na prijavu projekata. Sudionicima su se također obratile gđa Tanja Lorencin Matić, predstojnica HZZ-a u područnom uredu Pula i gđa. Elena Puh Belci, zamjenica gradonačelnika grada Pule.
 
Na radionici su potencijalni prijavitelji informirani o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima natječaja te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata.
Radionica u Puli ujedno je i posljednja informativna radionica organizirana u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Materijali prezentirani na info radionici dostupni su ovdje.

Pisane vijesti