Održana info-radionica u Zagrebu

U petak, 2. kolovoza 2019. godine u Zagrebu održana je info-radionica u sklopu otvorenog trajnog Poziva „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2019. – 2020.)” sufinanciranog iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije.

Radionici koja se održala u prostoru Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku prisustvovala je i ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, izv. prof. dr. sc. Vesna Bedeković.      
 
Info – radionica za predstavnike potencijalnih prijavitelja i njihovih partnera održana je s ciljem pružanja osnovnih informacija o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima Poziva.

Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2019. – 2020.)“ ukupne vrijednosti 25 milijuna kuna provodi se u okviru Operativnog programa za hranu i/ili osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014. - 2020., a objavljuje se već četvrtu školsku godinu za redom.
 
Ovaj poziv usmjeren je ublažavanju najgorih oblika dječjeg siromaštva pružanjem nefinancijske pomoći djeci u siromaštvu ili u riziku od siromaštva kroz podjelu obroka u osnovnim školama.

Pisane vijesti