Ministrica Bedeković sazvala radni sastanak s ravnateljima CZSS Osječko-baranjske županije i ravnateljima decentraliziranih domova za starije i nemoćne

Povodom posjeta Đakovu ministrica je posjetila i Dom za starije i nemoćne u kojem je otvorena nova proširena kuhinja.

Ministrica izv. prof. dr. sc. Vesna Bedeković sazvala je radni sastanak s ravnateljima CZSS Osječko-baranjske županije i ravnateljima decentraliziranih domova za starije i nemoćne sa šireg područja. Kontinuiranom raspravom o skrbi za starije i nemoćne, ministrica je iskoristila priliku za razgovor s djelatnicima, upoznavanjem sa trenutnim stanjem na terenu, njihovim potrebama i poteškoćama u radu. S obzirom na set mjera koje su do sada provedene kroz raspravu je doznala njihovu učinkovitost u radu i otvorila raspravu za daljnje korake u poboljšanju uvjeta rada socijalnih radnika kao i rad na terenu.



Povodom posjeta Đakovu ministrica je posjetila i Dom za starije i nemoćne u kojem je otvorena nova proširena kuhinja. Vrijednost investicije je 1,4 milijuna kuna, a njezinom realizacijom kuhinja Doma za starije i nemoćne u potpunosti ispunjava sve propisane standarde. Otvaranju je prisustvovala uz  ministricu izv. prof. dr. sc. Vesnu Bedeković i državna tajnica Marija Pletikosa.



Pisane vijesti