Najava: konferencija „Doprinos JLP(R)S-a demografskoj revitalizaciji Krapinsko - zagorske županije"

Središnji državni ured za demografiju i mlade, u partnerstvu s Gradom Krapinom, organizira konferenciju "Doprinos JLP(R)S-a demografskoj revitalizaciji Krapinsko - zagorske županije".

Konferencija će se održati u srijedu, 28. rujna 2022. godine s početkom u 10 sati, u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Krapina.

Nakon uspješno organiziranih konferencija u Đakovu, Senju, Kninu, Topuskom, Trakošćanu, Klisu, Metkoviću, Virju i Svetom Petru u Šumi i Štefanju jedanaesta konferencija na temu demografske revitalizacije, aktualnih demografskih trendova te doprinosa JLP(R)S-a demografskoj revitalizaciji obuhvatit će područje Krapinsko - zagorske županije.

Konferenciju će otvoriti državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić, dr. med. Uvodno će se sudionicima obratiti župan Krapinsko - zagorske županije Željko Kolar i gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović.

Uz stručnjake iz područja demografije, konferencija će okupiti i predstavnike jedinica lokalne i područne samouprave s područja Krapinsko - zagorske županije.  

 



Pisane vijesti