Najava: konferencija „Doprinos JLP(R)S-a demografskoj revitalizaciji Zagrebačke županije i Grada Zagreba"

Središnji državni ured za demografiju i mlade, u partnerstvu s Gradom Velikom Goricom, organizira konferenciju "Doprinos JLP(R)S-a demografskoj revitalizaciji Zagrebačke županije i Grada Zagreba".
 
Konferencija će se održati u utorak, 22. studenoga 2022. godine s početkom u 10 sati na adresi Trg kralja Tomislava 2, u prostoru Turističke zajednice Grada Velike Gorice, Centar za posjetitelje.
 
Nakon uspješno organiziranih konferencija u Đakovu, Senju, Kninu, Topuskom, Trakošćanu, Klisu, Metkoviću, Virju i Svetom Petru u Šumi, Štefanju i Krapini dvanaesta konferencija na temu demografske revitalizacije, aktualnih demografskih trendova te doprinosa JLP(R)S-a demografskoj revitalizaciji obuhvatit će područje Zagrebačke županije i Grada Zagreba.
 
Konferenciju će otvoriti državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić, dr. med. Uvodno će se sudionicima obratiti Krešimir Ačkar, gradonačelnik Grada Velike Gorice, mr. sc. Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije i  dr. sc. Romana Galić, izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba.
 
Uz stručnjake iz područja demografije, konferencija će okupiti i predstavnike jedinica lokalne i područne samouprave s područja Zagrebačke županije i Grada Zagreba. 
 

Stranica