Poslodavac prijatelj obitelji

Slika /Direktorij 2/Slike od 111.23/Poslodavac prijatelj obitelji.jpg

Objavljeni dobitnici ovogodišnjeg priznanja "Poslodavac prijatelj obitelji"

Središnji državni ured za demografiju i mlade šestu godinu za redom dodjeljuje priznanje „Poslodavac prijatelj obitelji“ odabranim poduzećima koji u svom poslovanju nude najkvalitetnija rješenja u postizanju prijateljskog ozračja prema zaposlenicima i njihovim obiteljima, a u svrhu podrške zaposlenim roditeljima radi postizanja ravnoteže poslovnog i privatnog života.
 
Na prijedlog Povjerenstva za procjenu i odabir poslodavaca za dodjelu priznanja „Poslodavac prijatelj obitelji“ u 2023. godini, priznanje će se dodijeliti u četiri kategorije:
 

1. u kategoriji mikro poduzeća:
 PROQLEA d.o.o.


2. u kategoriji malih poduzeća:
 SEYFOR HRVATSKA d.o.o.


3. u kategoriji srednjih poduzeća:
 POSLOVNA INTELIGENCIJA d.o.o.
 

4. u kategoriji velikih poduzeća:
 ZAGREBAČKA BANKA d.d.Svečana dodjela priznanja „Poslodavac prijatelj obitelji“ održat će se 15. veljače 2024. godine u prostorijama Matis Absolut Lounge u Zagrebu, Trg Stjepana Radića 3.
 
Odluku o dodjeli priznanja "Poslodavac prijatelj obitelji" za 2023. godinu možete pogledati ovdje.Natječaj „Poslodavac prijatelj obitelji“ u 2023. godini


Središnji državni ured za demografiju i mlade produljuje rok za prijavu na natječaj za dodjelu priznanja "Poslodavac prijatelj obitelji" u 2023. godini do 15. siječnja 2024. godine.

Odluka o produljenju roka za prijavu na natječaj „Poslodavac prijatelj obitelji“ u 2023. godini nalazi se ovdje.

Središnji državni ured za demografiju i mlade i za ovu će godinu dodijeliti priznanja „Poslodavac prijatelj obitelji“ u četiri kategorije (mikro, mala, srednja i velika poduzeća), s ciljem podrške i isticanja društveno odgovornog poslovanja kod poslodavaca koji prepoznaju direktnu povezanost usklađenog obiteljskog života s radnim potencijalom i učinkom svojih zaposlenika.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mala, srednja i velika poduzeća upisana u Sudski registar i Obrtni registar Republike Hrvatske, a prijava će se smatrati potpunom ako prijavitelj uz ispunjeni mrežni upitnik, najkasnije do 31. prosinca 2023. godine Središnjem državnom uredu putem elektroničke pošte na adresu poslodavac@demografijaimladi.hr dostavi potvrdu Porezne uprave o stanju poreznog duga ne stariju od 15 dana od dana prijave (ispunjavanja mrežnog upitnika) te od strane odgovorne osobe potpisanu i ovjerenu Izjavu o istinitosti podataka navedenih u mrežnom upitniku.

Izjava o Istinitosti i vjerodostojnosti podataka je dostupna na poveznici.

Obrazac za prijavu na natječajni postupak dodjele Priznanja ''Poslodavac prijatelj obitelji'' u 2023. godini dostupan je od 1. prosinca 2023. do 15. siječnja 2024. godine na poveznici Mrežni upitnik - Poslodavac prijatelj obitelji 2023. i putem QR koda:Za sva dodatna pitanja obratite se na poslodavac@demografijaimladi.hr