Obavijest o preraspodjeli sredstava i zatvaranju Pilot projekta javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za financijsku potporu usmjerenu na sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima i mladima u 2023.

Slika /Direktorij 2/obavijest.jpg
Središnji državni ured za demografiju i mlade preraspodjeljuje sredstva u iznosu od 41.680,00 eura iz sredstava predviđenih za prijavitelje iz Grupe 1 na prijavitelje iz Grupe 2 i Grupe 3.

Sredstva se u okviru navedenog iznosa raspoređuju na prijavitelje Grupe 2 i Grupe 3 koji su svoje prijave podnijeli prije zatvaranja Poziva za Grupu 2 i Grupu 3.

Prethodno dana 24. svibnja 2023. godine, Središnji državni ured za demografiju i mlade zatvorio je Pilot projekt javni poziv jedinicama lokalne samouprave za financijsku potporu usmjerenu na sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima i mladima u 2023. godini u dijelu koji se odnosi na prijavitelje iz Grupe 2 i Grupe 3.

Slijedom navedenog, dana 14. lipnja 2023. godine, Pilot projekt javni poziv jedinicama lokalne samouprave za financijsku potporu usmjerenu na sufinanciranje troškova stanovanja mladim obiteljima i mladima u 2023. godini u potpunosti se zatvara za sve grupe prijavitelja.

Pisane vijesti