Predstavnici Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade na obilježavanju Dana Općine Brckovljani

Slika /Direktorij 2/Slike od 111.23/IMG_5456.jpg
Predstavnici Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade sudjelovali su 13. studenog na obilježavanju Dana Općine Brckovljani.

Načelnica sektora za demografiju i migracije u ime državne tajnice Željke Josić čestitala je svima okupljenima Dan Općine i dan njihovog zaštitnika Svetog Brcka.

Pozvala je vodstvo Općine da nastave sa izvrsnim radom te istaknula da će Središnji državni ured za demografiju i mlade nastaviti podržavati sve jedinice lokalne samouprave koje imaju dobre projekte.

Slijedom toga, naglasila je kako je Središnji državni ured za demografiju i mlade kroz svoja dva programa dosada uložio preko 50.000 eura u Općinu Brckovljani.

Za vrijeme svečane sjednice Općinskog vijeća, predstavu su izvela djeca iz područnog objekta vrtića „Didi“ u čiju je obnovu dječjeg igrališta Središnji državni ured za demografiju i mlade nedavno uložio 21.685 eura.

Sveukupno je u protekle tri godine uloženo preko 21 milijun eura u vrtiće diljem Republike Hrvatske iz sredstava Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Pisane vijesti