Aktivnosti delegata pri UN-u

Mladi UN-ov delegat na međunarodnom skupu u Mađarskoj posvećenom kulturi i identitetu nacionalnih manjina
Proteklog vikenda delegat mladih Republike Hrvatske pri Ujedinjenim narodima, Josip Perkušić je sudjelovao na međunarodnom događaju koji je bio posvećen kulturi i identitetu nacionalnih manjina u Mađarskoj, a zajedno s delegatima mladih pri UN-u iz Mađarske, Slovačke, Rumunjske i Poljske.
Mladi delegat RH pri UN-u na sjednici Trećeg odbora Opće skupštine Ujedinjenih naroda
Mladi delegat Republike Hrvatske pri Ujedinjenim narodima, Josip Perkušić, sudjelovao je na sjednici Trećeg odbora Opće skupštine Ujedinjenih naroda koji se odvijao protekli tjedan u New Yorku.
Hrvatski mladi delegat pri UN-u Josip Perkušić sudjelovao na sastanku Radne skupine za mlade
Hrvatski mladi delegat pri UN-u, g. Josip Perkušić, sudjelovao je 16. travnja 2021. na sastanku Radne skupine za mlade koja se održala u virtualnom formatu.
Obilježavanje Dana ujedinjenih naroda
Povodom dana UN-a, 24. listopada, Centar društvenih inovacija održao je online događanje na kojem su predstavljeni ambasadori Globalnih ciljeva održivog razvoja s područja RH i ciljevi održivog razvoja.
Održan je UN75 Youth Plenary na temu : “ The Future We Want, the UN We Need: The Future of Multilateralism“
Uoči proslave 75. godišnjice osnutka međunarodne organizacije Ujedinjenih naroda, u srijedu, 9. rujna 2020. godine održan je UN75 Youth Plenary na temu: “ The Future We Want, the UN We Need: The Future of Multilateralism“.