Najave

NAJAVA: Uvodno događanje Europske godine mladih „Mladi - pokretači suvremenih industrija“
U Gradu Novska Središnji državni ured za demografiju i mlade organizira konferenciju „Mladi - pokretači suvremenih industrija“ kojom Ured započinje obilježavanje 2022. godine kao Europske godine mladih.
Najava: dodjela priznanja "Poslodavac prijatelj obitelji"
23. veljače 2022. godine održat će se svečana dodjela priznanja "Poslodavac prijatelj obitelji" za 2021. godinu.
NAJAVA: Državna tajnica na neformalnom sastanku ministara obrazovanja i mladih
Državna tajnica za demografiju i mlade Željka Josić 27.1.2022. kao voditelj delegacije za područja mladi te obrazovanje sudjeluje na neformalnom Sastanku ministara obrazovanja i mladih EU u Strasbourgu.
Najava: webinar "Mladi i EU - danas, jučer, sutra" u sklopu Konferencije o budućnosti Europe
Webinar "Mladi i EU - danas, jučer, sutra" u sklopu Konferencije o budućnosti Europe održat će se 20. siječnja 2022. u 10:00 sati.
NAJAVA: Predstavljanje rezultata istraživanja „Utjecaj potresa na mlade u Sisačko-moslavačkoj županiji“
Središnji državni ured za demografiju i mlade organizira predstavljanje rezultata istraživanja „Utjecaj potresa na mlade u Sisačko-moslavačkoj županiji“, koje je proveo Institut za društvena istraživanja u Zagrebu.
NAJAVA: Državna tajnica Josić u radnom posjetu Osječko-baranjskoj županiji i Gradu Osijeku
U srijedu, 15. prosinca održat će se svečana dodjela ugovora za projekte usmjerene mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2021. godinu.
Prvi radni sastanak državne tajnice Željke Josić s predstavnicima organizacija i udruga mladih
U Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade na poziv državne tajnice Željke Josić, 13. kolovoza 2020. godine održat će se prvi radni sastanak s predstavnicima organizacija i udruga mladih.